• // PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA //
  • // Accounting Box - prvi in edinstven ProGRAM v Sloveniji //
  • // PRONET Kranj je za uspešno poslovanje prejel certifikat Excellent SME Slovenia. //
  • // Naredite Backup in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault (iStor) //
  • // Pro CRM - rešitev v oblaku z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta //
Takoj PREIZKUSITE AccountingBox in spoznajte 3 ključne prednosti
KONTAKT

Želite več informacij ali predstavitev programa?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati pravi program za vaše poslovanje!

Pokličite nas na številko:

Telefon  +386 (0)4 2 800 800

ali nam pišite:

Pošta  prodaja@pronet-kr.si

Prijava na e-novice:

Strinjam se s pogoji.

eRevija za sobodajalce

Konec preteklega leta, natančneje v mesecu novembru je številne sobodajalce in turistične kmetije presenetila izjemno zanimiva in vsebinsko zelo pestra publikacija v elektronski obliki z imenom ProGOST. Publikacija je nastala predvsem na željo sobodajalcev, ki se pri svojem poslovanju srečujejo s številnimi izzivi.

eRevija za sobodajalce ProGOSTSobodajalci in turistične kmetije so tako dobile prvi uradni elektronski medij, ki jim bo služil za pomoč pri spremljanju slovenske zakonodaje in evropskih direktivah. ePublikacija ProGOST bo tako bralce obveščal o vseh zakonskih spremembah in zahtevah, ki nastajajo predvsem v smeri boja proti sivi ekonomiji, uvajanju novih zakonskih zahtev o poročanju in podobno.

Velik del vsebine je namenjen tudi primerom dobrih praks v domačem in tujem okolju. Svojo dejavnost lahko tako predstavi vsak, ki meni, da lahko ponudi nekaj drugačnega zanimivega in atraktivnega. Za predsezonsko obdobje načrtujemo skok v evropski in celo globalni prostor. Na poti je namreč katalog ProMOTOR v katerem bodo predstavili številne sobodajalce in ostalo turistično ponudbo. V ta namen smo že pripravili kampanjo na Socialnih omrežjih in spletno oglaševanje, ki ga bomo zagnali v prihajajočih mesecih.

eRevija: ProGOST november 2013

Naročite se na ePublikacijo GOST in bodite na tekočem o vseh dogajanjih na področju sobodajalstva. Za naročilo nam pišite na prodaja@pronet-kr.si .