• // PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA //
  • // Accounting Box - prvi in edinstven ProGRAM v Sloveniji //
  • // PRONET Kranj je za uspešno poslovanje prejel certifikat Excellent SME Slovenia. //
  • // Naredite Backup in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault (iStor) //
  • // Pro CRM - rešitev v oblaku z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta //
Takoj PREIZKUSITE AccountingBox in spoznajte 3 ključne prednosti
KONTAKT

Želite več informacij ali predstavitev programa?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati pravi program za vaše poslovanje!

Pokličite nas na številko:

Telefon  +386 (0)4 2 800 800

ali nam pišite:

Pošta  prodaja@pronet-kr.si

Prijava na e-novice:

Strinjam se s pogoji.

Virtualna robotka Zdenka vzbudila zanimanje na največjem IT sejmu CeBIT v Hannovru

Virtualna robotka Zdenka se je v letošnjem letu uspešno predstavila na največjem IT sejmu CeBIT v Hannovru, kjer je vzbudila precejšnje zanimanje tujih partnerjev. Resen interes za povezavo Zdenke s svojimi rešitvami so pokazali številni nemški ponudnikih programske opreme. Zdenka je integrirana v moderno poslovno aplikacijo za mala podjetja, imenovana ProGRAM, ki je bila izjemno zanimiva tudi za Indijo in indijske partnerje, s katerimi že pripravljajo poslovne dogovore za skupni nastop na indijskem trgu.

Ime Zdenka oz. Siris za tuji trg,je kratica za inteligentno virtualno računovodsko asistentko. Zdenka ima svojo osebnost, temelji pa na tehniki umetne inteligence. Gre za inteligentni vmesnik, ki uporabniku omogoča komunikacijo z računalnikom v naravnem jeziku.

Zdenka je integrirana v moderno poslovno aplikacijo za mala podjetja, imenovana ProGRAM (poslovanje in računovodstvo v oblaku). Lahko jo sprašujete, ji posredujete ukaze, ali pa vas kar sama opozori in namesto vas izvede določena opravila. ProGRAM je produkt podjetja PRONET iz Kranja, sicer proizvajalca ERP in CRM programske opreme za mala in srednja podjetja, vrtce in sobodajalce.

Virtualna robotka Zdenka, se je v letošnjem letu uspešno predstavila na največjem IT sejmu CeBIT v Hannovru, kjer je vzbudila precejšnje zanimanje tujih partnerjev. Resen interes za povezavo Zdenke s svojimi rešitvami so pokazali številni nemški ponudnikih programske opreme, med njimi tudi prvega ponudnika v Evropi, ki je ERP rešitev ponudil v oblaku.

Rešitev ProGRAM (za tujino www.accbox.net - Accounting for Small Business) z inteligentnim vmesnikom, je bila izjemno zanimiva tudi za Indijo in indijske partnerje, s katerimi že pripravljajo poslovne dogovore za skupni nastop na indijskem trgu.

ProGRAM pa navdušuje tudi slovenske uporabnike. Po slabem letu dni obstoja aplikacije, so številni uporabniki navdušeni, njihovo število pa se iz dneva v dan povečuje. Da računovodenje malih podjetij še nikoli ni bilo tako preprosto, pričajo tudi odzivi zadovoljnih uporabnikov.

"Če bi moral pri ProGRAMu kaj izpostaviti, bi bila to enostavnost uporabe in preglednost programa. Ne smem pozabiti tudi na veliko konkurenčno prednost, ki jo podjetje PRONET Kranj ponuja računovodskim servisom, ki uporabljajo ProGRAM, to je dostop naročnikov do njihovih podatkov, poročil in analiz. Program priporočam vsem, ki cenijo svoj prosti čas." (Metod Šinkovec,Tamara Janža, s.p.)

"ProGRAM se mi zdi enkraten, čist enostaven." (Suzana Masnec, MS Plus, d.o.o.)

"Vse pohvale za ves trud in zato, da mi je delo v še večji užitek, kot mi je že tako bilo." (Simona Pantar, SIMI-PA, d.o.o.)

V PRONET-u tudi po zaključenem sejmu ne počivajo. Nasprotno, ProGRAM želijo dvigniti na najvišjo raven. Ne samo, da intenzivno sklepajo nova tuja partnerstva, ampak stremijo k temu, da bo Zdenka nepogrešljiva prav v vsakem malem podjetju. Neprestano sledijo trendom in novostim na področju informacijske tehnologije, veliko novih idej za izpopolnitev pa so našli prav na sejmu CeBIT 2014, ki se ga nameravajo udeležiti tudi prihodnje leto.

Zdenka - vaša virtualna poslovna asistentka (video) >>>