• // PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA //
  • // Accounting Box - prvi in edinstven ProGRAM v Sloveniji //
  • // PRONET Kranj je za uspešno poslovanje prejel certifikat Excellent SME Slovenia. //
  • // Naredite Backup in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault (iStor) //
  • // Pro CRM - rešitev v oblaku z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta //
Takoj PREIZKUSITE AccountingBox in spoznajte 3 ključne prednosti
KONTAKT

Želite več informacij ali predstavitev programa?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati pravi program za vaše poslovanje!

Pokličite nas na številko:

Telefon  +386 (0)4 2 800 800

ali nam pišite:

Pošta  prodaja@pronet-kr.si

Prijava na e-novice:

Strinjam se s pogoji.

Si predstvavljate življenje brez svojih podatkov? Naredite backup!

 Začnite s centraliziranim upravljanjem varnostnega kopiranja in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault™.


POSEBNA PONUDBA:
Ob nakupu produkta PRONET iStore DataVault zaščitite podatke prve tri mesece brezplačno!


V današnji informacijsko usmerjeni družbi so podatki vse pomembnejši za nemoteno poslovanje podjetja. Posledično se povečuje tudi skrb, ki jo posvečamo varovanju podatkov. Z povečanjem pozornosti, ki jo namenjamo varovanju naših podatkov pa seveda naraščajo tudi stroški.
Danes si težko predstavljamo da podjetja, kljub relativno visokim stroškom, ne bi ustrezno skrbela za svoje podatke.

Ker se v podjetju PRONET KRANJ  zavedamo visokih stroškov varovanja podatkov, ponujamo našim strankam cenovno ugodno, zanesljivo in za uporabnika enostavno rešitev švicarskega podjetja iStor Secure IT, t.i. on-line backup.

Storitev iStor SecureDataVault™ (iStor SDV) poskrbi za varnost vaših podatkov, saj se podatki shranjujejo na treh geografsko ločenih lokacijah z vso potrebno redundanco, ki zagotavlja dosegljivost podatkov v vsakem trenutku.

Rešitev je zanimiva, saj stranka plačuje samo za dejansko shranjene podatke, ki pa se pred prenosom deduplicirajo in komprimirajo tako, da je dejanska poraba prostora zmanjšana na minimum. Cena je odvisna od količine podatkov in ne od števila računalnikov ali strežnikov s katerih shranjujete podatke. Tak način plačevanja po porabi pomeni velike prihranke.

Prav tako rešitev podpira različne vrste podatkov (SQL, Oracle, Exchange, …) tako, da vam ni potrebno plačevati dodatne programske opreme in modulov za backup. Pri tej rešitvi tako ni dodatnih stroškov s posodobitvami programske opreme, nakupov dodatnih licenc, strojne opreme (tračne enote, diskovne kapacitete, ...) in podobno.

Rešitev je primerna tako za zaščito podatkov na strežnikih kot tudi na namiznih in prenosnih računalnikih ne glede na to kje se nahajajo.
Rešitev je namenjena tako malim in srednjim podjetjem kot tudi velikim korporacijam, ki imajo visoke zahteve za varnost njihovih podatkov.

iStor SDV vam omogoča popolno in enostavno zaščito podatkov v realnem času, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. Ponujamo zanesljivo, centralizirano rešitev za varnostno kopiranje, ki odgovornim za IT in lastnikom podjetij odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega imetja njihovih organizacij – njihovih podatkov.