• // PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA //
  • // Accounting Box - prvi in edinstven ProGRAM v Sloveniji //
  • // PRONET Kranj je za uspešno poslovanje prejel certifikat Excellent SME Slovenia. //
  • // Naredite Backup in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault (iStor) //
  • // Pro CRM - rešitev v oblaku z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta //
Takoj PREIZKUSITE AccountingBox in spoznajte 3 ključne prednosti
KONTAKT

Želite več informacij ali predstavitev programa?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati pravi program za vaše poslovanje!

Pokličite nas na številko:

Telefon  +386 (0)4 2 800 800

ali nam pišite:

Pošta  prodaja@pronet-kr.si

Prijava na e-novice:

Strinjam se s pogoji.

Poslovni zajtrk: Kako do boljših rezultatov v kompleksni (B2B) prodaji?

Vabilo na poslovni zajtrk: Kako do boljših rezultatov v prodaji?

Nakupne navade sodobnih poslovnih kupcev so se v zadnjih letih močno spremenile, večina podjetij pa se temu še ni uspela najbolje prilagoditi.


V iskanju prijemov za čim bolj zdravo poslovno rast se vse več direktorjev intenzivno ukvarja s tem, kako je najprimerneje uskladiti marketing in prodajo ter jasno meriti učinkovitost vsakega od njiju. Še nikoli doslej ni bilo tako aktualno vprašanje, kako organizirati proces, da marketing poišče prave leade in jih primerno ogreje za prodajalca, in kako morajo prodajniki upravljati prodajne priložnosti s potencialno stranko, ki jasno izkazuje interes oz. svojo nakupno ogretost.


To je še posebej pomembno pri kompleksni (B2B) prodaji. O tej govorimo, ko predmet prodaje na začetku prodajnega procesa običajno še ni v celoti opredeljen, pač pa ga kupec in prodajalec skupaj določita med samim prodajnim procesom. Govorimo o prodaji storitev in rešitev, kjer prodajni proces zahteva svetovanje potencialnemu kupcu, predmet nakupa pa se največkrat udejanji kot projekt po meri kupca. 


Na dogodku boste spoznali, kako lahko usklajena in dobro uigrana marketing in prodaja dosežeta želeno poslovno rast. Pri tem bomo predstavili tako metode in načine dela prvega in drugega v luči obravnave sodobnega kupca kot tudi orodja, s katerimi povežemo marketinški in prodajni proces v enovit, merljiv in skrbno upravljan proces.


Vabim vas na poslovni zajtrk Kako do boljših rezultatov v kompleksni (B2B) prodaji?, ki ga v PRONETu Kranj organiziramo skupaj s podjetjem FrodX. Na izobraževalnem zajtrku v hotelu Four Points by Sheraton v Ljubljani se dobimo 25. marca 2015 ob 8. uri, po koncu predavanj pa sledijo pogovori s predavatelji in uporabniki njihovih rešitev.

PRIJAVA

Se vidimo 25. marca!