• // PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA //
  • // Accounting Box - prvi in edinstven ProGRAM v Sloveniji //
  • // PRONET Kranj je za uspešno poslovanje prejel certifikat Excellent SME Slovenia. //
  • // Naredite Backup in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault (iStor) //
  • // Pro CRM - rešitev v oblaku z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta //
Takoj PREIZKUSITE AccountingBox in spoznajte 3 ključne prednosti
KONTAKT

Želite več informacij ali predstavitev programa?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati pravi program za vaše poslovanje!

Pokličite nas na številko:

Telefon  +386 (0)4 2 800 800

ali nam pišite:

Pošta  prodaja@pronet-kr.si

Prijava na e-novice:

Strinjam se s pogoji.

Uspešni na sejmu CeBIT 2014

Za podjetje PRONET  Kranj je uspešna predstavitev na največjem informacijsko-tehnološkem sejmu na svetu - CeBIT, ki je potekal od 10. do 14. marca, v Hannovru. Na sejmu so se predstavili prvič in kot pravi direktor podjetja Boštjan Berčič, so z nastopom zelo zadovoljni. urinki Cebit

Pod okriljem Javne agencije SPIRIT Slovenija, s sloganom  »Slovenian IT excellence« (Slovenska IT odličnost), se je na sejmu v Hannovru predstavilo skupaj 13 slovenskih podjetij, med njimi tudi kranjsko podjetje PRONET, sicer proizvajalec ERP in CRM programske opreme za mala podjetja in vrtce. PRONET se je letos na CeBIT-u predstavil s svojim najnovejšim produktom, virtualno robotko Zdenko oz. za tuj trg imenovano SIRIS.

Gre za inteligentni vmesnik, ki uporabniku omogoča komunikacijo z računalnikom v naravnem jeziku. Zdenko lahko sprašujete, ji posredujete ukaze, ali pa vas kar sama opozori in namesto vas izvede določena opravila. Uporabo Zdenke so na CeBIT-u demonstrirali na primeru moderne poslovne aplikacije (v oblaku) za mala podjetja, imenovano ProGRAM.

Na sejmu je omenjena aplikacija ter inteligentni vmesnik vzbudila precejšnje zanimanje indijskih partnerjev, s katerimi se že dogovarjajo za ponovno srečanje in se nadejajo novih poslovnih priložnosti na indijskem trgu. 

Resen interes za povezavo SIRIS s svojimi rešitvami so pokazali tudi pri številnih nemških ponudnikih programske opreme, med njimi tudi enega vodilnih ponudnikov ERP na nemškem trgu in prvega ponudnika na svetu, ki je ERP rešitev ponudil v oblaku. Njihov predstavnik je bil tako navdušen, da je na licu mesta predal kontakt tehničnega direktorja, da bi kar čim prej začeli proces integracije SIRIS in njihove ERP rešitve.

Zanimanje pa še zdaleč ni bilo omejeno zgolj na indijske in nemške partnerje, saj so v podjetju PRONET navezali stike tudi s podjetji iz Velike Britanije, Španije, Poljske, Mehike, Romunije, Vietnama, Cipra, in številnih drugih držav.

Odziv obiskovalcev in ostalih razstavljavcev na njihovo ponudbo je bila presežena  v skladu z zastavljenimi cilji. Dnevno so opravili več 10 predstavitev, zbrali pa so tudi dovolj kontaktov potencialnih partnerjev in naročnikov, da jim tudi v Sloveniji še nekaj časa ne bo dolgčas.

Nastop na sejmu se je izkazal za več kot uspešen, saj so poleg ustvarjanja interesa pri potencialnih partnerjih, uspeli seznaniti se tudi s svetovnimi trendi na področju IT iz prve roke. 

Več o produktu, ki je namenjen mednarodnim trgom si lahko preberete na www.siris.me