• // PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA //
  • // Accounting Box - prvi in edinstven ProGRAM v Sloveniji //
  • // PRONET Kranj je za uspešno poslovanje prejel certifikat Excellent SME Slovenia. //
  • // Naredite Backup in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault (iStor) //
  • // Pro CRM - rešitev v oblaku z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta //
Takoj PREIZKUSITE AccountingBox in spoznajte 3 ključne prednosti
KONTAKT

Želite več informacij ali predstavitev programa?

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati pravi program za vaše poslovanje!

Pokličite nas na številko:

Telefon  +386 (0)4 2 800 800

ali nam pišite:

Pošta  prodaja@pronet-kr.si

Prijava na e-novice:

Strinjam se s pogoji.

Accounting Box za vse obrtnike v ponudbi Mozaik podjetnimvirtuslna asistentka ZdenkaEden izmed priljubljenih računovodskih programov Accounting Box, s pomočjo katerega podjetniki, računovodski servisi in obrtniki vodijo svoje poslovanje, je sedaj na voljo vsem članom Obrtne zbornice Slovenije po posebni ponudbi v klubu ugodnosti Mozaik podjetnih.

Accounting Box je izjemno primerno orodje za računovodske servise, saj z zmanjšanim obsegom dela lahko vodijo računovodstvo za še večje število podjetij. Pri tem računovodski servisi lahko uporabljajo svoj obstoječi program, svojim strankam pa zagotovijo vpogled v poslovanje kjerkoli in kadarkoli.

Obrtniki in podjetniki za uporabo programa ne potrebujejo nikakršnega predznanja o računovodstvu. Že ob prvi prijavi jih pričaka virtualna računovodska asistentka Zdenka, ki lahko opravi številne naloge namesto uporabnika.

Stranke (podjetniki) lahko izvajajo vse potrebne procese za vodenje podjetja, tudi če nimajo predznanja iz računovodstva. V pomoč jim je namreč virtualna robotka Zdenka, ki predstavlja nov nivo uporabe računalniških programov in uporabnikom omogoča
enostaven dostop do njihovih podatkov. Na podlagi vprašanj v naravnem jeziku zna Zdenka pripravljati poročila, grafe in besedilne odgovore. Zna se pogovarjati in ima možnosti sklepanja ter razumevanja vaših ukazov.

V Accounting Box je vključena tudi enostavna gotovinska blagajna, ki jo lahko obrtniki začnejo uporabljati takoj. Potreben je le računalnik z dostopom do interneta. Zaradi spletnega delovanja odpadejo kakršne koli predhodne nastavitve blagajne, prav tako odpadejo stroški vzdrževanja. Za uporabo plačuje uporabnik le mesečni pavšal.