• // PRONET prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA //
  • // Accounting Box - prvi in edinstven ProGRAM v Sloveniji //
  • // PRONET Kranj je za uspešno poslovanje prejel certifikat Excellent SME Slovenia. //
  • // Naredite Backup in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault (iStor) //
  • // Pro CRM - rešitev v oblaku z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta //
Takoj PREIZKUSITE AccountingBox in spoznajte 3 ključne prednosti

Razvijte zaposlene v dober kader

V napetih gospodarskih časih sta ohranjanje zadovoljstva zaposlenih in povečevanje njihove motiviranosti dva izmed ključnih izzivov podjetij. Vsaj tistih, ki se zavedajo, da se pravo bogastvo podjetja skriva v intelektualnem kapitalu zaposlenih. Boljša podjetja ga upravljajo z namenskimi in celovitimi rešitvami za upravljanje s človeškimi viri, ki jih spremlja kratica HRM.

ProHRM – Kadrovska evidenca in upravljanje s človeškimi viri je programska rešitev, izdelek podjetja PRONET iz Kranja, ki omogoča kronološko vodenje evidence vseh za podjetje pomembnih podatkov o potencialnih in obstoječih zaposlenih. Podjetjem nudi možnosti enostavnega zajema podatkov o kadrih, generiranje najrazličnejših analiz in poročil, sistem opomnikov in opozoril ter jim daje druge možnosi. Rešitev vključuje še finančno vrednotenje ukrepov, segmentacijo zaposlenih po številnih kriterijih, elektronski arhiv dokumentov, načrt izobraževanj in še veliko več.
Razvijte zaposlene v dober kader
Program ProHRM tako omogoča evidenco vseh zakonsko potrebnih in za podjetje pomembnih podatkov o zaposlenih  ter obrazcev, ki izvirajo iz obdelave podatkov za zaposlene.

Prilagodljivost in varnost
Zaradi možnosti zajema in analize velike količine podatkov, je generiranje analiz odprto, kar pomeni, da si različne sezname in dokumente lahko uporabniki ustvarijo tudi sami s pomočjo intuitivnega vmesnika za generiranje poročil.  Posebna pozornost pa je posvečena visoki stopnji zanesljivosti, varnosti in tajnosti osebnih podatkov o zaposlenih.

Celovito pokrivanje kadrovskih procesov
Omeniti velja še modul Ocenjevanje, ki je namenjen vrednotenju dela zaposlenih in možnosti vertikalnih ter horizontalnih napredovanj glede na interne akte in zagotavljajo celovito pokrivanje kadrovskih procesov. Uporablja se za vnos ocen o zaposlenih. Ocenjevalcu so v vsakem trenutku na voljo podatki o zaposlenem ter ocenjevalni list posameznega zaposlenega.

Ne manjka niti modul Pokojnine, ki ponuja informativni izračun pogojev za pridobitev pravice do starostne pokojnine ter višine pokojnine. Med sorodne funkcionalnosti pa sodijo tudi izračuni za rezervacije sredstev za odpravnine in jubilejne nagrade.